Ponovljena obavijest - svim članovima Komore omogućen pristup pročišćenim tekstovima svih zakona

Ponovljena obavijest - svim članovima Komore omogućen pristup pročišćenim tekstovima svih zakona

Poštovani članovi Komore,

Obavještavamo vas da je Hrvatska komora inženjera građevinarstva od 01. lipnja 2021. godine omogućila svim aktivnim članovima Komore besplatan pristup Pravnom portalu www.ingbiro.com.

Pristup Pravnom portalu www.ingbiro.com, obuhvaća slijedeće:

  • Pristup Pravnom portalu ingbiro.com "dio Propisi" koji sadrži sve propise RH, pročišćene zakonske i podzakonske propise, međunarodne ugovore i propise EU;
  • Pristup Mišljenjima i odlukama upravnih tijela, uključujući mišljenja Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine i odluke DKOM-a (besplatno za prvu godinu korištenja);
  • Notifikacije članovima HKIG-a o izmjenama i dopunama relevantnih propisa i izlasku novih propisa unutar skupine "Prostorno uređenje i gradnja";
  • Korisnička podrška za članove HKIG-a svakog radnog dana od 9,00 do 15,00 sati;
  • Članovi HKIG-a stječu pravo za dobivanje besplatnog mišljenja o važenju propisa i korištenju portala.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti putem: https://prijava.hkig.hr/.

Nakon uspješne prijave, vaše ime, prezime i e-mail adresa dostavit će se Inženjerskom birou radi dodjele korisničkog imena i lozinke.

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA, Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb, OIB: 65080653676 (dalje u tekstu: HKIG), obrađuje osobne podatke članova HKIG.

U suradnji sa Inženjerskim biroom d.o.o., Heinzlova 4a, 10 000 Zagreb HKIG će svim članovima koji to žele omogućiti korištenje pravnog portala www.ingbiro.com i/ili obavještavanje o novostima na području prava, sve u domeni djelovanja članova HKIG.

Slijedom navedenog HKIG će Inženjerskom birou dostaviti ime, prezime i e-mail adresu aktivnih članova Komore koji su dostavili privolu (popunili upitnik), sve u svrhu potrebe izdavanja korisničkog imena i lozinke za primanje obavijesti o promjenama propisa kao i o drugim pravnim promjenama koje bi mogle biti korisne i /ili utjecati na poslovanje naših članova.

HKIG i Inženjerski biro smatraju se zajedničkim voditeljima obrade.

Više o politikama zaštite osobnih podataka Inženjerskog biroa d.o.o. možete pročitati ovdje, a o politikama zaštite podataka HKIG na ovdje.

Ukoliko imate pitanja možete kontaktirati i službenika za zaštitu osobnih podataka HKIG na e-mail: zop@hkig.hr.

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.