16. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva

16. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Poštovani kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira 16. Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 9. do 11. lipnja 202. godine u Opatiji.

Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila s područja građevinarstva. Svi sudionici skupa imaju mogućnost sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega, cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu stalnom izobrazbom te usavršavanjem znanja i stručne kompetitivnosti kako bismo na taj način pridonijeli razvoju struke, povećali njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost.

Nadamo se da će da i ovi 16. Dani predstaviti najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo kako će se i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

Predstavnici resornog Ministarstva upoznat će sudionike s novinama u regulativi iz područja graditeljstva.

S namjerom predstavljanja najboljih dostignuća s područja građevinarstva, jedanaesti puta organizirat ćemo svečanu dodjelu KOLOSA – nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

Svi sudionici skupa će u okviru stručnog usavršavanja ostvariti 30 akademskih sati.

Sve obavijesti vezane za skup i link za prijavu možete naći na internetskoj stranici Komore.

Svi seminari će biti organizirani u hotelu Ambasador.

Pozivam Vas da na vrijeme rezervirate smještaj i prijavite se za sudjelovanje na 16. Danima HKIG-a u Opatiji.

U slučaju ograničenja broja sudionika u skladu s preporukama epidemiološke službe pravo sudjelovanja ostvarit će se prema redoslijedu uplate kotizacija.

Radujem se susretu u Opatiji i srdačno Vas pozdravljam!

Predsjednica Komore
Nina Dražin Lovrec, dipl. ing. građ.

Ukoliko ne želite da ovaj e-newsletter stiže na vašu e-mail adresu, molimo vas da se odjavite.