Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2023.

Prijava za smještaj u Opatiji: pogodnosti za članove HKIG

Prijava za smještaj u Opatiji: pogodnosti za članove HKIG

22. rujna 2023.

Za članove Komore koji dolaze na Savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji, Komora je omogućila povlaštene cijene smještaja u Hotelu Istra*** (Hotel Istra se nalazi odmah preko puta Hotela Adriatic u kojemu se Savjetovanje održava).

Sudionici rezerviraju smještaj isključivo klikom na sljedeći link: Savjetovanje Hrv.društva ekonomista smještaj HKIG ili putem promo kôda na web stranici www.liburnia.hr; nakon odabira vrste sobe i datuma, upisuje se promo kôd: HKIG23

Za goste koji bi htjeli unaprijed platiti smještaj po predračunu, molimo da svoju rezervaciju samostalno izvrše putem web stranice te u zadnjem koraku odaberu način plaćanja predračunom. Predračun je potrebno podmiriti minimalno 10 dana prije dolaska, a nakon isteka tog roka rezervacija će se smatrati otkazanom.

Upute za izdavanje predračuna:

Na zadnjem koraku nakon što se odabere vrsta sobe i upišu se podaci odabire se i način plaćanja:

  • unaprijed predračunom
  • upisati tražene podatke firme, adresu, OIB

Rok za rezervacije smještaja po povlaštenim cijenama je do popunjenja kapaciteta , a nakon tog roka će rezervacije smještaja biti moguće na upit, prema raspoloživosti.

Za sva dodatna pitanja i pomoć pri procesu rezervacije na raspolaganju je rezervacijski centar Liburnia Hotels & Villas (reservation.mice@liburnia.hr, +385 51 710 444). Prilikom kontaktiranja naših agenata pozovite se na pristupni kôd ili naziv Događanja.

Ostale vijesti 2023.