Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Arhiva prethodnih Dana HKIG

14. Dani HKIG

Zahvala svim sudionicima 14. Dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima, izlagačima, predavačima i svim ostalim sudionicima na odazivu i doprinosu uspješnom održavanju 14. Dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Četrnaest Dani HKIG-a održani su u Opatiji od 13.-15.06. 2019. pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja. Sudjelovalo je 1000 sudionika i uzvanika te 150 predavača.

Širokim izborom zanimljivih tema seminara i predavača koji su u većini slučajeva prezentirali svoje projekte ponovno je potvrđeno da je našim članovima ovaj oblik usavršavanja zanimljiv. Ukupno je održano 26 seminara s istovremenim odvijanjem programa u 7 dvorana.

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar pozdravio je sudionike u sklopu okruglog stola na kojem je Ministarstvo predstavilo aktivnosti vezane za zakone iz područja graditeljstva. Resorni ministar Predrag Štromar i državni tajnik Željko Uhlir suočili su se s glasnim negodovanjem zbog izbacivanja voditelja građenja i ovlaštenih voditelja radova iz obveznog komorskog članstva.

Zahvaljujemo svim članovima koji su sudjelovali u raspravi o zakonima i iskazali bezrezervnu podršku Komori u svim dosadašnjim aktivnostima.

Napominjemo da su na USB - akreditacijskim karticama snimljene prezentacije predavanja koje su dostavljene u Komoru do 01. lipnja. Sve održane prezentacije bit će objavljene na internetskoj stranici.

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima 14. dana HKIG-a, posebno zahvaljujemo svim predavačima na uloženom trudu kako za pripremu tako i za održana predavanja i sudjelovanje u diskusijama na kraju predavanja.

Nastavljajući dosadašnju tradiciju pozivamo Vas da već sada rezervirate vrijeme od 18. - 20. lipnja 2020. za sudjelovanje na 15. danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Veselimo se ponovnom susretu i očekujemo Vas i slijedeće godine u Opatiji.

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ.
Predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva