Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Arhiva vijesti 2023.

Poziv - Postupci nabave za izradu nalaza i projektne dokumentacije obnove

Poziv - Postupci nabave za izradu nalaza i projektne dokumentacije obnove

02. ožujka 2023.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dana 27. veljače 2023. objavilo sedam postupaka nabave za izradu nalaza i projektne dokumentacije obnove za ukupno 336 zgrada oštećenih potresom na području Sisačko-moslavačke županije ukupne procijenjene vrijednosti 757.183,62 EUR bez PDV-a. Objava je vidljiva svim zainteresiranim gospodarskim subjektima u Elektroničkom oglasniku javne nabave.

Rok za dostavu ponuda je 7. ožujka 2023.

Vlasnici i suvlasnici zgrada za koje je potrebno izraditi nalaz i projektnu dokumentaciju obnove smješteni su u mobilne stambene jedinice uz oštećeni objekt čime imaju prvenstvo kod obnove.

U svrhu učinkovitije provedbe nabave u navedenim postupcima obuhvaćene su zgrade po geografskoj cjelini odnosno po naseljima. Prva faza postupka je izrada nalaza za pojedinu zgradu, a druga faza je izrada projektne dokumentacije obnove, koja se izrađuje ovisno o zaključku nalaza (elaborat popravka nekonstrukcijskih elemenata, projekt obnove konstrukcije zgrade, projekt za uklanjanje zgrade, projekt za građenje zamjenske obiteljske kuće ili prilagodbeni projekt).

Ostale vijesti 2023.