Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Vijesti i najave

Aktualne vijesti i događanja

PROMJENA TERMINA - Druga stručna konferencija Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU)

18. ožujka 2024.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira Drugu stručnu konferenciju Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU) koja će se održati od 08. do 10. travnja 2024. u Konvencijskom centru u Šibeniku.

Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima Zavoda za prostorno uređenje, službenicima za izdavanje akata o gradnji, izrađivačima prostornih planova, predstavnicima nadležnih ministarstava te akademskoj zajednici.

Na konferenciji će biti predstavljene novosti iz područja zakonodavne regulative u području prostornog uređenja i državne imovine, kao i novosti vezane uz daljnji razvoj Informacijskog sustava prostornoga uređenja - ISPU s naglaskom na aplikacije ePlanovi, ePlanovi editor, Interni registar nekretnina, eDozvolu i drugo.

Konferencija se održava u okviru investicije C2.3. R3 I7 "Unapređenje sustava prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz digitalizaciju", za koju je nositelj provedbe Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, a sastavni je dio podkoponente C2.3. "Digitalna transformacija društva i javne uprave" iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. - 2026. te se financira sredstvima Europske unije.

Prijave su otvorene do 29. ožujka 2024. putem poveznice prijava na konferenciju, a sve informacije o konferenciji dostupne su na stranici ISPU. Broj sudionika je ograničen, stoga Vas molimo da osigurate svoje mjesto na vrijeme.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno te organizator tijekom trajanja osigurava ručak i večeru. Smještaj sudionici rezerviraju sami, a uz napomenu da sudjeluju na ISPU konferenciji ostvaruju popust u Solaris hotelima Ivan i Jure pored Konvencijskog centra Šibenik (direktnim pozivom na kontakte navedene na stranici Amadria Park ili putem linka ISPU konferencija 08. - 10.04.2024.)

Za više informacija o samoj konferenciji, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom na +385 1 6346 495, +398 91 500 7716 ili +385 99 2685 152 ili e-mailom na ispu.info@mpgi.hr.

Ostale vijesti 2024.