Prijavite se na korisničke stranice:
Zaboravili ste lozinku?
Dobrodošao, {ime}
ČLANOVI: Pretraži
Prijava
Registracija
LOKACIJA i KONTAKTI
/ HR

Pristupačnost

Disleksija
Kontrast
Poveznice
Razmak teksta
Pokazivač

Spremi postavke

Poništi izmjene

Upute za oglašavanje

Uvjeti korištenja

Objavljivanje oglasa za slobodna radna mjesta je besplatno.

Besplatan oglas je promotivan te ga ne mogu koristiti tvrtke koje obavljaju djelatnost posredovanja u zapošljavanju i oglašavaju slobodna radna mjesta u svrhu pružanja usluga trećim osobama.

Komora inženjera građevinarstva nije posrednik u zapošljavanju.

Komora inženjera građevinarstva ne garantira za točnost podataka u životopisima i oglasima.

Komora inženjera građevinarstva ne garantira za točnost podataka u oglasima poslodavaca.

Komora inženjera građevinarstva zadržava pravo brisanja tekstova neprimjerenog sadržaja.

Podaci objavljeni na stranici Ponuda zaposlenja u stuci se mogu koristiti samo na način kako je to propisano u ovim Uvjetima korištenja. Korištenjem podataka u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, a osobito za masovnu distribuciju priopćenja, promotivnih poruka i sl informacija, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu.

Komora inženjera građevinarstva zadržava pravo brisanja tekstova neprimjerenog, uvredljivog i diskriminatornog sadržaja sukladno trenutno važećim propisima Republike Hrvatske.

Prema čl.2 Zakona o radu, poslodavcima nije dozvoljeno u oglasima navoditi uvjete koji se tiču starosne dobi ili spola. Oglasi u kojima se nalaze uvjeti o dobi i spolu biti će ispravljeni. Ukoliko poslodavac ne poštuje pozitivne propise, a posebice odredbe Zakona o radu, Komora inženjera građevinarstva zadržava pravo na neobjavljivanje oglasa tog poslodavca.